Bouleparty


test video

Meeting does not exist: 221834743.


Iets te vieren? Doe eens wat anders!

GA MET UW GASTEN GEZELLIG BOULEN!

Onze club biedt de mogelijkheid een feestje te geven, waarbij gezellig kan worden gebould. Wij organiseren volledig verzorgde bouleparty’s op maat voor groepen van 20 tot 70 personen. Voor de viering van een verjaardag, huwelijksjubileum, personeelsmiddag etc. bent u van harte welkom in onze fraaie accommodatie. Wij zorgen voor de speluitleg, evt. begeleiding en het spelmateriaal. Wij bieden vele mogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen.

Mocht u een idee willen hebben van hoe zo’n bouleparty eruit kan zien, verwijzen wij u graag naar een van de verslagen of de onderstaande reactie.
Verslag september 2016
Verslag augustus 2017

Reactie van een party

Goedemiddag Fred,
Hierbij een kort verslagje van afgelopen zaterdag 15 juli 2017. Het was een bewolkte dag tot rond 14:00 uur. Naarmate de middag vorderde ging de zon volop schijnen. Het terras zat vol mensen die voor het eerst kennis maakten met het jeu-de-boules. Vrijwilligers van de Jeu de Boulesclub De Hakhorst legden het spel uit en menigeen verbaasde zich dat de vrijwilligers die rond de 60/70 jaar waren een aardig potje kunnen spelen. Het was gezelligheid ten top. Na de eerste en tweede ronde gespeeld te hebben dronken we wat. Tussen het spel door kregen we worstjes, komkommer en kaasje aangeboden.(heerlijk en verfrissend). We zijn goed verzorgd door de barvrijwilligers. Vrienden en familie vonden de locatie en de ligging bij de Jeu de Boulesclub De Hakhorst geweldig en sfeervol. Het smaakte naar meer.
Groet, Humphrey Leander

Coördinator verhuur

Fred van Riet
06-51781167
033-2771982Meer informatieVia onderstaand contactformulier kunt u meer informatie opvragen.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.